Behandling i medicinsk godkendt Cryokammer

Cryoterapi i et medicinsk godkendt Cryokammer som du træder ind i ligesom du gør hos CryoVital, omtales også som “fuldkropsterapi” eller “helkropsterapi”⁠.

I sådan en behandling, som pt kun kan fåes hos os, udsættes HELE din krop altså for temperaturer mellem -100° og -140° til det unikke terapeutiske formål at lindre smerter, nedsætte inflammation og restituere hurtigere. ⁠

Det er rigtig vigtigt når man vælger en helkropsbehandling at nakke og skulde også behandles fordi, at rigtig mange af kroppens kuldereceptoerer sidder netop i dette område og det er derfor vigtigt for behandlingens effektivitet, at hele nakken og skuldrene er udsat for den konstant lave temperatur under hele behandlingen. Dette kan man kun opnå i et helkrops Cryokammer. Det er også derfor at det netop ger denne type af medicinsk godkendte Cryokamre, som CryoVital har, der bruges på hospitaler rundt omkring i Europa og resten af verdenen.

CryoVitals Cryokammer opfylder de strengeste sikkerhedskrav og det interne sikkerhedssystem i vores maskiner, sørger for at der hele tiden er 100% kontrol med behandlingen.

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-