FAQ

Hvis cryoterapi er nyt for dig, kan du finde svar på de mest almindelig spørgsmål her.
Finder du ikke svarene her, så skriv til os

Er Cryo-terapi farligt?

Som de eneste i Danmark tilbyder vi, cryo-behandlinger i et lukket kammer på nitrogen. Vores kamre er bygget med en teknologi, som ikke lader nitrogen komme i kontakt med din hud. Luften i vores kamre er derfor 100% naturlig og sikker at indånde. Vores dygtige supervisorer, vil under hele behandlingen følge med, kontrollere temperaturer og sørge for din komfort. Alle CryoVitals nitrogenbaseretmaskiner er godkendt til medicinsk brug.Maskinerne har yderlig en ISO 13485-2016 Certifikat. Med andre ord betyder det, at de er godkendt til hospitalsbrug.

Hvem kan ikke gør brug af cryo-terapi?

Du kan ikke benytte cryo-terapi, hvis du er/har nogle af følgende:

  • Er eller har været i kemo-behandling
  • Har pacemaker
  • Har en hjertekarsygdom
  • Har kuldeallergi
  • Er gravid
  • Har ubehandlet højt blodtryk

Har du en anden diagnose og er i tvivl om hvorvidt, at du kan tåle cryo-terapi, opfordrer vi dig til at konsultere med din læge først.

Hvordan foregår en behandling?

Du vil blive tildelt et omklædningsrum, hvor du får et cryo-kit udleveret, som du skal tage på, over dit undertøj. Kittet består af handsker, lange sokker, shorts, top (kvinder), bånd som dækker ørerne samt en maske til næse/mund.

Du behøver ikke fjerne makeup før behandlingen.

I omklædningsrummet hænger der en kåbe, som du kan tage på, imens du venter på at komme i kammeret, og som du kan bruge bagefter.

Når du er klædt om, træder du ind i kammeret.  Vores dygtige supervisorer, vil under hele behandlingen følge med, kontrollere temperaturer og sørge for din komfort.

Kabinen er udstyret med en dør, som bliver lukket – (ikke låst) som du selv kan åbne, når du vil. Og et vindue, som kan rulles ned, hvis du vil.

Behandling i kammeret varer ca. 3 min mellem 110-140 minus celsius. Tid og grader variere, alt efter hvor rutineret du er. Vores dygtige medarbejdere vejleder dig før behandlingen.

Efter behandlingen, kan du fortsætte din dag hvor du slap, med et ekstra boost af energi og bedre humør.

Parkering

Ved vores klinik er der masser af parkering. Du er velkommen til at parkere foran, eller på en af de afmærket pladser bag ved ejendommen.

Hvor hurtigt efter min behandling, kan jeg forvente at mærke/se resultater?

Det kommer an på hvilke mål du vil opnå. Generelt anbefaler vi 2-3 behandlinger pr. uge i opstartsfasen, herefter hver 2.-3. uge) for at kunne vedligeholde dine resultater. Antallet af behandlinger afhænger af hvilken behandling man får, og er forskellig fra krop til krop, dog oplever langt de fleste en forskel, lige så snart de træder ud af kabinen.

Jeg har klaustrofobi, kan jeg så bruge et Cryokammer?

JA! Vores kammer giver muligheden for, at rulle vinduet ned, så du hele tiden kan have kontakt udenfor. Derudover er kammeret udstyret med en dør som blot bliver lukket – ikke låst, dermed har du helt kontrol og du kan til en hver tid åbne døren selv.

Skal jeg i bad før eller efter en behandling?

Der er ingen bad involveret med cryo-behandling. Alle vores behandlinger er tørre.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os her

Hvornår kan du ikke benytte cryobehandling i kammer:

Hvis du har følgende symptomer eller lidelser, kan du ikke gøre brug af Cryo-kammeret, men sandsynligvis kan du så bruge vores CryoLocal. Ring eller kom forbi og få en snak med os om det. 

Gravid
Hjerteproblemer
Tidligere haft et hjerteanfald
Har en pacemaker
Har et ubehandlet højt blodtryk
Cancer
Åbne sår eller udslæt ( skal i så fald pakkes ind)
Forkølelsessymptomer
Under 16 år gammel

Hvis du er usikker omkring hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå cryoterapi generelt grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere med din læge først.
Inden vi behandler dig, skal du udfylde et skema, der forsikrer dig og os om, at behandlingen er risikofri.

CryoVital tilbyder både helkrops-cryobehandlinger i walk-in kammer og lokal-cryobehandlinger af højeste kvalitet.

Det er kun indirekte behandling med nitrogen i kammer, der kan det hele. Her nedkøles ilt fra minus °0 til minus °180 celcius grader, som derefter sendes ind i kammeret uden, at kroppen kommer i kontakt med nitrogen. Det betyder at man kan trække vejret naturligt i de tre minutter en behandling typisk varer.

Du indånder kun ilt

Du er ikke på noget tidspunkt i kontakt med nitrogen, da behandlingen med nedkølet ilt i et lukket kredsløb. Det betyder at du trygt kan trække vejret normalt under behandlingen.

Sikkerhed først

CryoVitals maskiner opfylder de strengeste sikkerhedskrav og det interne sikkerhedssystem i vores maskiner, sørger for at der hele tiden er 100% kontrol med behandlingen.

Godkendt til medicinsk behandling

CryoVitals maskiner er CE- og CE Medical Certificeret. Maskinerne har yderligere EN ISO 13485-2016 Certifikat. Med andre ord betyder det, at vores maskiner er godkendt til hospitalsbrug.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort til 10 helkropsbehandlinger