Cryobehandling som kosmetisk behandling

Cryobehandling bruges også som effektiv kosmetisk behandling. Det kan nedsætte ubehag fra hudsygdomme som acne, psoriasis, udslæt mf. 

Det kan også øge kollagenproduktionen i huden og give en strammere og mere smidig hud, nedsætte appelsinhud og medføre vægttab.

Kosmetisk behandling med Cryoterapi kommer også i mange former og igen er effektivitet og sikkerhed værd at kigge nærmere på ved vær behandlingsform.

Behandling i CryoVital Lyngby’s medicinsk godkendte Cryokammer kan give kosmetiske fordele så som øget kollagenproduktion og derfor en opstramning af huden, nedsætte appelsinhud, minimere arvvæv, og i forbindelse med motion kan det give en højere kalorieforbrænding helt op til 800 kalorier mere.

CryoVital Lyngby har også to andre behandlingsformer for kosmetiske Cryobehandlinger nemlig fedtfrysning og ansigtsbehandling.

Fedtfrysning behandlingerne bliver foretaget med den nyeste teknologi, CryoWave, på markedet og som er langt mere effektiv end generelle behandlinger. CryoWave, som er den revolutionerende teknologi kombinerer kulde- og varmeterapi fra -18°C til +45°C. Denne vekslen mellem de minus -18° som udgør Cryoterapidelen af behandlingen og så de +45° er netop det der gør, at fedtcellerne nedbrydes effektivt.

Cryoterapi som ansigtsbehandling gør at blodkarene trækker sig sammen og når de vender tilbage til normalen øges blodgennemstrømningen kraftigt og fornyet næringsstoffer tilstrømmer det behandlet område. Kulden trigger også hudens egenproduktion af kollagen som er med til at give synligt yngre og mere smidig hud.

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-