MMS-terapi hjalp Bodil med at gå igen

Bodil var opgivet af lægerne – MMS behandlinger hjalp hende med at gå næsten normalt igen

Bodil var en rask, velfungerende kvinde, som passede sit job som sygeplejerske på et hospice, gik til agility med sin hund og var fysisk aktiv – men på blot få måneder befandt Bodil sig i rollen som patient, da hun havde udviklet en underlig gang, som ingen kunne forklare.

Bodil mener, det hele startede med, at hun snublede på en stentrappe. Det var ikke et voldsomt fald, og hun kom på benene med det samme. Cirka en uge senere falder hun igen, denne gang i skoven, da hun var ude at gå med hunden. Det var heller ikke et voldsomt fald.

Sammen nat efter faldet i skoven, begyndte Bodil pludselig at halte på højre ben. En halthed, som gradvist udviklede sig til en gang, der lignede muskelspasmer, og gjorde Bodils bevægelser ustabile i bækkenet. Den besynderlige gang tog til, og Bodil stødte fødderne så hårdt i jorden, når hun gik, at det også gjorde ondt i nakken.

“Udredning”

Bodil søgte hjælp fra neurologer, der henviste til reumatologer, og reumatologerne henviste igen til neurologerne. Man anede simpelthen ikke, hvad der var galt med Bodil, der mere eller mindre blev opgivet af systemet. Bodil blev opsagt fra sit job, da hendes fysik ikke var forenelig med det travle job som sygeplejerske, og blev senere opgivet af lægerne.

Bodil tog selv til kiropraktorer, fysioterapeuter og kropsbehandlere – ja næsten alt. Hun var gennem en række behandlinger og terapier.

Heldigvis hørte Bodil om os fra CryoVital i Lyngby. Vi anvender MMS (Magnetisk Muskulær Stimulation). MMS er magnetiske impulser, der stimulerer musklerne. Ved at placere plader på specifikke områder af kroppen sendes kontrollerede impulser, der efterligner naturlig muskulær aktivitet. Dette resulterer i muskelkontraktion og afslapning, hvilket kan forbedre styrke, udholdenhed og muskelspænding. MMS bruges ofte til genoptræning efter skader, styrketræning og smertelindring ved at fremme blodcirkulation og lindre muskelspændinger.

Ved første behandling viste det sig, at Bodils højre ben reagerede positivt, mens venstre ben ikke bevægede sig.
Hans fra CryoVital og Bodil gik i gang med en nøje planlagt tidsramme af behandlinger, der inkluderede sessioner først hver anden dag i et par uger og herefter en gang om ugen. Behandlingen involverede også brugen af manchetter på både for- og bagsiden af hendes ben for at stimulere musklerne.
Langsomt, men sikkert kom der gang i begge Bodils ben.

Håbefuld

Bodil har hele tiden bevaret håbet og optimismen og var lykkelig, da resultaterne af MMS behandlingen begyndte at vise sig. Bodil fortæller: “Da jeg første gang fortalte lægerne om MMS behandlingerne, var de fuldstændig ligeglade og ville ikke engang se mine små film, hvor min mand har dokumenteret min gang – før og efter. Jeg kan forstå, hvis jeg fortalte dem, jeg havde gnedet mig med frø-spyt i håndleddet, men man behøver ikke have meget kendskab til anatomi, før MMS-forklaringen resonerer. Der bliver sendt besked til hjernen om, at noget ikke virker – og langsomt, men sikkert begynder hjernen at sende besked til benet, der responderer. Jeg har svært ved at se, at det ikke er “lægeligt.” Det er da i høj grad værd at kigge nærmere på, for det virker! Men det går fremad, og jeg er glad – det er det vigtigste. Når det er sagt, vil jeg gerne råbe lægevidenskaben op, for det er simpelthen ikke i orden at mit fag ikke er lydhør over for EMS behandlingsmetoden. En kæmpe tak til CryoVital, der fra første færd mødte mig med en kæmpe optimisme og positivitet.”

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-