MMS

MMS er videnskabeligt understøttet med rødder i fysioterapien. Det er en skånsom og effektiv trænings- og behandlingsform, der både er egnet til folk med fysiske udfordringer og skader såvel som almindelige motionister og profesionelle atleter, der ønsker en hurtigere og mere optimal muskel-opbygning og restitution.

Hos CryoVital arbejder vi med MMS PRO eller MMS BÆKKENBUND afhængig af hvilke områder på kroppen, du ønsker at få styrket, genopbygget eller tonet.

Fordelene ved MMS PRO og MMS BÆKKENBUND er blandt andet:
– Effektiv og skånsom styrketræning uden overbelastning af led
– Du opnår bedre og hurtigere resultater på kortere tid
– Opbygger og genopbygger muskler (også i dybden)
– Alle muskler aktiveres
– Øger fedtforbrænding og metabolisme
– Mere tonede muskler
– Velegnet til alle aldre
– Afhjælper muskulære ubalancer og underudviklede muskler i kroppen
– Sikrer en optimal kropsholdning
– Afhjælper delte mavemuskler
– Træner og genoptræner bækkenbunden
– Afhjælper og forebygger inkontinens
– Afhjælper og forebygger rygsmerter

Sixpack eller genoptræning?
I klinikken har vi klienter, der benytter MMS PRO og MMS BÆKKENBUND til genoptræning efter skader, fødsel og lignende. Men vi har også klienter, der benytter det som en genvej til den sixpack, de tonede arme eller spændstige balder, som de ikke kan opnå gennem almindelig træning.

HVAD ER MMS?

MMS står for “Magnetisk Muskel Stimulering”

Med en MMS PRO- og MMS BÆKKENBUND-behandling får du opbygget muskler og reduceret fedt gennem effektiv højfrekvent magnetisme. Med magnetisme sendes impulser ind i muskulaturen, dette får musklerne til at trække sig sammen – langt mere effektivt end man selv kan gøre ved almindelig træning.

I løbet af en behandling opnås ca. 25.000 supramaksimale muskelsammentrækninger. Det er bevist, at det er langt flere muskelfibre der aktiveres ved MMS PRO end ved en normal muskeltræning og fordi forbrændingen samtidig øges, opnår du også en reduktion i fedtmassen i det omkringliggende fedtvæv.

Læs mere om MMS BÆKKENBUND, der bruges til (gen)optræning af bækkenbunden her
Læs mere om MMS PRO der bruges til genoptræning, styrkelse af muskler, rygsmerter og delte mavemuskler samt til toning af mave, bagdel, lår, lægge og arme her

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-