CryoVital MMShaper Face

MMShaper™ Face-behandling er en videnskabeligt understøttet metode, oprindeligt udviklet til at genoptræne ansigtsmusklerne. Det er en yderst effektiv behandling, som styrker muskler, øger produktionen af kollagen og forbedrer underhuden.

Selvom vi hos CryoVital primært udbyder det som en kosmetisk behandling, er den også ideel for dig, der ønsker at genopbygge ansigtsmuskulaturen efter for eksempel parese.

Fordelene ved MMShaper™ Face
Styrker muskler
Øger produktionen af kollagen og elastin
Styrker underhuden
Ingen kirurgi
Et friskt, yngre look
En skarpere kæbelinje og forbedret ansigtskontur
Strammere hud
Glattere pande
Reducerede “hamsterkinder”
Fastere kæbe
Reduceret dobbelthage
Langvarige resultater

HVAD ER MMShaper™ Face?
MMS står for “Magnetisk Muskel Stimulering”
MMShaper™ Face anvender banebrydende teknologi, der bruger magnetiske impulser til at få ansigtsmusklerne til at trække sig sammen. Ved at kombinere magnetisk muskelstimulation (MMS) med radiofrekvensenergi opnås en strammere hud. Radiofrekvensenergi opvarmer dermis (hudens mellemste lag), hvilket stimulerer produktionen af kollagen og elastin, og strammer huden op.
En behandling svarer til rigtig mange timers ansigts-yoga!

Kunderne siger
“Hver behandling tager ca 30 min. Jeg har fået 5 x 30 minutter i løbet af en måned, og jeg kan se en kæmpe forandring. Jeg føler mig så frisk og sund. Derudover er folk begyndt at kommentere, om jeg “har fået lavet noget.” Her svarer jeg: Jeg har motioneret mit ansigt. Min ‘sure’ mund er forsvundet, og jeg har markant færre rynker. Jeg er kæmpe fan af CryoVitals nye behandling og har faktisk afbestilt min halvårlige botox.”
– Kvinde, 57 år.

MMShaper™ Face – fordi det virker.

Bestil et behandlingforløb