CryoVitalRed

CryoVitalRed er en behandling, hvor hele kroppen eksponeres for professionelt rødt lys og nær-infrarødt lys. Behandlingen stimulerer cellerne, så iltoptagelse, blodcirkulationen og cellefornyelse forbedres.

Skader, gigt og andre sygdomme
Forskning viser, at denne type rødlys forkorter restitutionstiden, virker smertestillende og har en gavnlig effekt på leddegigt og andre inflammationstilstande. Det har desuden positiv effekt på sygdomme i leveren, bugspytkirtlen, skjoldbruskkirtlen, Alzheimers og Parkinsons.

Hud, hår og vægt
CryoVitalRed bidrager til vægttab, øget collagen-produktion og reduceret appelsinhud. Det har også en gavnlig effekt på flere hudlidelser samt hårtab.

Hoved, sind og fertilitet
CryoVitalRed forbedrer de kognitive evner, søvn og indlæring, er gavnlig ved stress, depression og migræne. Men er også kendt for at forbedre fertiliteten og øge libidoen.

Rødlys kombineret med Cryo-behandling
Erfaringen viser, at rødlys er oplagt i kombination med behandlinger i Cryo-kammer (CryoVitalBody). Særligt for personer med gigt, generelle inflammationstilstande, arvæv & hudsygdomme som akne, eksem, psoriasis, ikke-helende sår, strækmærker og cellulite (appelsinhud) fordi, behandlingerne tilsammen betydeligt øger kroppens egen-produktion af collagen samt forbedrer cellefornyelsen i kroppens væv generelt.

Der er også gode forskningsresultater på, at rødlys booster serotonin i hjernen – og at det sammen med Cryo-terapi kan have en ekstra god effekt ved depression og mental træthed.


Behandlingens varighed: 9 minutter

(plus et par minutter til omklædning/klargøring)

Hvis du vil vide mere:

En dybdegående forklaring på virkningen af rødlys

Rødt- og nærinfrarødt lys har en helt specifik bølgelængde, som styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster. Erfaringen viser, at lyset styrker cellernes mitokondrier, hvilket øger energiniveauet i cellerne, dette giver bl.a. hurtigere restitution efter sport og skader.
Erfaringen har vist, at lysbehandling med den type professionelt rødlys, CryoVitalRed, vi tilbyder hos CryoVital med frekvens 660nm for rødlys og 850nm for nærinfrarødlys ikke bare stimulerer cellerne, så iltoptagelsen forbedres, men også øger blodcirkulationen og forbedrer cellefornyelsen generelt i kroppen.

Øget blodcirkulation og collagen

CryoVitalRed øger blodcirkulationen og stimulerer også hudcellerne til at danne collagen, dette giver en opstrammende effekt af huden. Rødlys stimulerer cellefornyelsen, inklusive fibroblast-cellerne, der producerer collagen og elasticitet. Disse fibre i bindevævet giver huden styrke, spændstighed, elasticitet og vævsfylde. Fornyelsen af disse celler vil derfor minimere fine linjer, rynker, genoprette solskader, forbedre ar og strækmærker.

Yderligere viser forsøg fra blandt andet Grindsted Sygehus, at rødlys forbedrer fertiliteten, mens andre studier peger på en øget libido.

Her virker Rødlys behandling

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-