CryoVital Body

Genopladning af hele din krops batterier

CryoVital Bodykammer, er det eneste kammer i Danmark, hvor du får en konstant kuldepåvirkning under – 110 grader på HELE kroppen.

Når HELE kroppen, incl. hoved og nakke, udsættes for kulde begynder hjernen, at alarmere hele din krop om at være beredt. Hjernen udskiller hormonet noradrenalin, der fungerer som neurotransmitter i nervesystemet og stimulerer produktionen af endorfiner, oxytoxiner, dopamin og serotonin, der bevirker at dit humør bliver bedre og at du er frisk – Altså et boost af energi, og bedre energi lige efter behandlingen, hvor din krop genoplader alle dine batterier. Man kan med andre ord sige at man, kunstigt, giver kroppen (og hjernen) en forskrækkelse, der får kroppen til at starte dens selvreparationsproces. Dette resulterer i hurtigere restitution og smertebehandling.

Behandlingen i Cryokammeret fremskynder også den anti-inflammatoriske respons i kroppen, booster Collagen produktionen, giver pænere hud og forbedrer søvn.

Cryokammeret er også for alle, som ønsker at optimere deres sundhed og velvære. Fra elitesportsudøveren under træning, den travle forretningsmand/kvinde, de aktive mennesker, som gerne vil have bedre velvære, dem med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dem med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling.

Cryokammeret er bestemt også for dem som gerne vil øge et vægttab og forbrænde underhudsfedt. Det menes, at man kan forbrænde op til 600 kcal ved en helkropsbehandling i cryokammer, hvis du er moderat aktiv efter behandlingen. Kroppen skal bruge store ressourcer af energi for, at vende tilbage til normal tilstand – og hvis du holder kroppen igang efter behandlingen sætter det din forbrænding yderligere op.

Denne effekt er også den, der gør det muligt at restituere hurtigere og forbrænde kalorier –  så med en helkrops-cryobehandling får du altså det hele på én gang.

CryoVitalBody booster hele kroppen

Sådan virker behandlingen

Hjernen frigiver nor-adrenalin, der fungerer som neurotransmitter

Nerverne sætter kirtlerne i gang med at producere næringsstoffer

Næringstofferne bringes ud i blodet og videre ud i kroppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort til 10 helkropsbehandlinger.