CryoVitalBody

CryoVitalBody-kammer, er det eneste kammer i Danmark, hvor du får en konstant kuldepåvirkning på under -110 grader på HELE kroppen inklusive nakke og hoved. CryoVitalBody booster hele kroppen: Hjerne, hud, nervesystem, blodbaner, muskler og led.

Restitution og smerter
Behandlingen fremskynder den anti-inflammatoriske respons i kroppen, hvilket betyder hurtigere restitution og smertelindring af fx skader, ledsmerter og kroniske sygdomme.

Energi og søvn
CryoVitalBody booster energi og humør og medvirker til forbedret søvn.

Vægt og hud
CryoVitalBody booster collagen-produktionen i huden og sætter gang i forbrænding af underhudsfedtet, som kan bidrage til vægttab.


Behandlingens varighed: 3 minutter

(plus et par minutter til omklædning/klargøring)

Hvis du vil vide mere:

Hvad sker der i kroppen og hvorfor virker det?

Når HELE kroppen, inklusive hoved og nakke, udsættes for kulde, begynder hjernen at alarmere hele din krop om at være beredt. Dette bevirker, at hjernen udskiller hormonet noradrenalin, der fungerer som neurotransmitter i nervesystemet og stimulerer produktionen af endorfiner, oxytoxiner, dopamin og serotonin.

Man kan forenklet sige, at man giver kroppen (og hjernen) en forskrækkelse, der sætter gang i den anti-inflammatoriske respons og får hele kroppen til at starte en selvreparationsproces. Dette resulterer i hurtigere restitution og smertebehandling. Men også øget collagenproduktion, et boost af energi og bedre humør.

Hvem er behandlingen velegnet til?

CryoVitalBody-kammeret er velegnet til alle, som ønsker at optimere deres sundhed og velvære.

Mange elitesportsudøvere benytter behandlingerne for at optimere deres restitution og træning.
De cryomaskiner, vi har hos CryoVital (fra Cryo Science), benyttes af flere internationale sportsstjerner – deriblandt det italienske fodboldlandshold, flere Tour De France cykelhold samt NFL og NBA.

Men behandlingen er også velegnet til dig med travlt på jobbet, som har brug for at være skarp og have ekstra overskud, til aktive personer og motionister, som ønsker mere velvære, til dig med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dig med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling.

Den sikreste og mest effektive cryobehandling på markedet

Indirekte behandling med nedkølet ilt i cryokammer, er den eneste form for Cryobehandling, der er 100% sikker, risikofri og effektiv. Derfor har vi hos CryoVital selvfølgelig valgt at behandle med et Cryokammer, som virker fra top til tå.

Du indånder kun ren luft
Du er ikke på noget tidspunkt i kontakt med nitrogen, da behandlingen med nedkølet ilt foregår i et lukket kredsløb. Det betyder, at du trygt kan trække vejret normalt under behandlingen.

Sikkerhed først
CryoVitals maskiner opfylder de strengeste sikkerhedskrav og det interne sikkerhedssystem i vores maskiner, sørger for at der hele tiden er 100% kontrol med behandlingen.

Godkendt til medicinsk behandling
CryoVitals maskiner er CE- og CE Medical Certificeret. Maskinerne har yderligere et ISO 13485-2016 Certifikat. Med andre ord betyder det, at vores maskiner er godkendt til hospitalsbrug.

CryoVitalBody booster hele kroppen

Sådan virker behandlingen

Hjernen frigiver nor-adrenalin, der fungerer som neurotransmitter

Nerverne sætter kirtlerne i gang med at producere næringsstoffer

Næringstofferne bringes ud i blodet og videre ud i kroppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort til 10 helkropsbehandlinger.