MMS BÆKKENBUND

MMS BÆKKENBUND er en behandling med rødder i fysioterapien. Det er en skånsom og effektiv trænings- og behandlingsform, der styrker bækkenbunden. MMS BÆKKENBUND foregår påklædt og bruger elektromagnetisk energi til at levere tusindvis af sammentrækninger af bækkenbunden.

Når du booker en MMS BÆKKENBUNDS-konsultation skræddersyer vi et MMS-forløb der tager højde for dine særlige udfordringer og behov. På den måde kan vi sammen opnå de bedste resultater.

Fordele ved MMS BÆKKENBUND:
– Velegnet til både kvinder og mænd
– Afhjælper inkontinens (både urin- og afførings-inkontinens)
– Afhjælper efterfødselsskader
– Styrker følelsen i bækkenbund og underliv
– Bidrager til forbedret intimitet
– Kan afhjælpe rejsningsproblemer
– Aktiverer de muskler, man selv kan have svært ved at aktivere
– Behandlingen foregår påklædt
– Smertefri behandling

Hvorfor er bækkenbunden vigtigt?
Bækkenbundsmusklerne er det lag af muskler, der støtter bækkenorganerne og strækker sig hen over bækkenbunden. Stærke bækkenbundsmuskler giver kontrol over blæren og tarmen. Svækkede bækkenbundsmuskler betyder, at indre organer ikke er fuldt understøttet, og blære- og tarmkontrol kan være vanskelig.

Behandlingens varighed: 30 minutter
(plus et par minutter til klargøring)

Kundernes oplevelser
Vores kunder fortæller, at de efter et MMS BÆKKENBUND-behandlingsforløb igen kan hoppe i trampolin, grine og nyse uden at komme til at tisse i bukserne. Men også at de sover bedre, fordi de ikke er nødt til at stå op for at tisse om natten. Læs mere om MMS og teknikken bag her.

Her virker MMS BÆKKENBUND

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-