CryoVital Shape

Genstridigt fedt opløses og bliver fjernet af kroppen selv

Med den nyeste maskine på markedet ( afløseren for påsætningsplader) tilbyder vi nu CryoShape af kroppen. CryoWave, som er bag den revolutionerende teknologi kombinerer kulde- og varmeterapi fra -18°C til +45°C og er blevet en ægte game changer inden for skønhedsindustrien.

I modsætning til mange andre fedtfrysningsbehandlinger på markedet bruger CryoShape ikke vakuumteknologi, som gør at behandlingen kan målrettes de specifikke områder meget præcist – og uden risiko for røde mærker og skader på det omgivende væv, hvilket kan være en bivirkning af vakuumkryolipolysen.

Med CryoShape er det muligt at udføre smertefrie behandlinger med termisk chok for at opnå slankende og kropsformende resultater. Procedurerne i behandlingen, som udover termisk chok er kontrastkryolipolyse og LED-terapi-effekter, giver et ekstremt effektivt resultat, som kun Cryowave maskinen kan.

Fedtceller nedbrydes ved vekslende varme og kulde. Derfor anvendes der ved CryoShape intervaller af varme og afkøling på de ønskede områder, hvorved der udløses en naturlig proces kaldet apoptose (naturlig celledød). De nedbrudte fedtceller transporteres herefter, som affaldsstof ud af kroppen.

Behandlingen tager mellem 30-50 minutter, i et forløb med få ugers mellemrum mellem behandlingerne. Vi anbefaler mellem 5-8 behandlinger for det bedste resultat, afhængig af behandlingsområde og mål.

Behandlingen er ikke-invasiv og ikke-kirurgisk, og forårsager ingen bivirkninger eller hudproblemer og kræver ingen hviletid eller andre hensyn efter behandlingen.

Her er virker Cryo Shape:

Sådan virker behandlingen

Genstridigt fedt er svært at fjerne med kost eller træning

Vekslen mellem kulde og varme krystalliserer fedtcellerne.

De krystalliserede fedtceller bliver afvist af kroppen som affald.

Resultatet er en naturlig og mild reduktion i fedtlaget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort til 3 helkropsbehandlinger.