CryoVitalShape

CryoVitalShape bruges til slankebehandling. Fedtcellerne nedbrydes ved hjælp af behandling med vekslende varme og kulde hvorved fedtcellerne krystalliserer. De nedbrudte fedtceller skilles herefter ud af kroppen – sammen med affaldsstofferne.

Analyse og skræddersyet behandling
For at opnå de bedste resultater, analyserer vi dit fedtvæv ved hjælp af kontakt-termograferingsplader – både inden og under et behandlingsforløb. Disse plader er et redskab, der bruges til at danne et præcist billede af kroppens fedtvæv og hvilke områder, vi skal have særligt fokus på samt hvilken behandling, der vil være mest velegnet til lige præcis dig. På den måde kan vi skræddersy et forløb, der passer til dig og opnå bedst mulige resultater med dit vægttab.

Problemområderne på kroppen
CryoVitalShape kan bruges til at udføre slankebehandlinger på overarme, bryst (fx mandebryster), mave, inder- og yder-lår, side-deller (“lovehandles”) og lægge. Men også til at komme af med den genstridige dobbelthage.

Vi måler resultaterne
Ved hjælp af indledende analyse og løbende opfølgning med kontakt-termografering kan vi registrere udviklingen og analysere, om vi opnår de forventede resultater – og justere behandlingsmetoden undervejs i forløbet.

Behandling og hyppighed
Behandlingen tager 30-50 minutter, i et forløb med få ugers mellemrum mellem behandlingerne. Vi anbefaler 5-8 behandlinger for det bedste resultat, afhængig af dit behandlingsområde og mål.

Ingen bivirkninger eller hviletid
Behandlingen er ikke-invasiv og ikke-kirurgisk. Den forårsager ingen bivirkninger eller hudproblemer og kræver ingen hviletid eller andre hensyn efter behandlingen.


Behandlingens varighed: 40-60 minutter

(plus et par minutter til omklædning/klargøring)

Her virker Cryo Shape:

Sådan virker behandlingen

Genstridigt fedt er svært at fjerne med kost eller træning

Vekslen mellem kulde og varme krystalliserer fedtcellerne

De krystalliserede fedtceller bliver afvist af kroppen som affald

Resultatet er en naturlig og mild reduktion i fedtlaget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort til 3 helkropsbehandlinger.